ID de l'usuari
L'ID de l'usuari o UID és allò que el sistema fa servir realment per aplicar els permisos sobre els fitxers i els processos. Si dos usuaris tenen el mateix UID, llavors poden accedir els fitxers de l'altre -per tant, cada usuari ha de tenir un UID únic. En crear un usuari nou, tindràs les opcions següents:
Automàtic
El UID serà assignat automàticament per Webmin, basant-se en els que estan actualment en ús.
Calculat
El UID es calcularà basant-se en el nom d'usuari, fent servir un algoritme de suma de comprovació.
Introduït
La darrera opció permet introduir el UID que vulguis.

L'usuari root sempre té l'UID 0. Si crees un altre usuari amb UID 0, aquest usuari tindrà el mateix poder que root.

Si estàs editant un usuari existent i li canvies el UID, l'opció Canvia l'ID d'usuari dels fitxers determina a quins fitxers se'ls canvia la propietat.