Exportació de Fitxer Batch
Aquesta pàgina es pot fer servir per exportar alguns o tots els usuaris del sistema com un fitxer batch utilitzable amb la característica Crea, modifica i suprimeix usuaris amb un fitxer batch. Això pot ser útil si vols migrar usuaris a un altre sistema, o crear una còpia de la base de dades d'usuaris d'aquest sistema.

Els camps del formulari són:

Destinació del fitxer batch
Aquest camp simplement determina si el fitxer resultant es mostrarà per pantalla i es desarà a un fitxer del servidor.

Format del fitxer batch
Aquest menú determina quin format es farà servir per al fitxer batch resultant, amb el format del sistema seleccionat. Si estàs creant un batch per a fer servir en un sistema que utilitza un SO diferent, llavors cal seleccionar el format apropiat per aquest SO.

Usuaris a exportar
Aquesta secció determina quins usuaris Unix s'inclouran en el fitxer batch. Si estàs restringit a editar només alguns usuaris del sistema, llavors aquesta restricció s'aplicarà conjuntament amb qualsevol que triïs aquí.

El fitxer batch creat fent servir aquesta característica només inclourà la informació bàsica dels usuaris, NO el contingut dels seus directoris arrel, quotes, contrasenyes Samba ni altres configuracions. Com a tal, no és cap substitut de les còpies habituals!