Change group ID on files?
Als een bestaande gebruiker wordt gewijzigd en de Primaire Groep wordt veranderd dan blijven bestanden die van die groep zijn, eigendom van de oude GID. Met deze optie kan het eigendom van de bestanden toch worden overgezet naar de nieuwe GID door te zoeken in hetzij de thuismap van de gebruiker danwel in het gehele bestandssysteem (Alle bestanden!). De optie 'Alle bestanden' kan lang duren, in het bijzonder als u een groot of via NFS gemount bestandssysteem heeft.